top of page

JIJ EN JOUW ZANG-ANGST/VOCAL FEAR
 

Ik hou heel erg van zingen, ik doe het op de fiets, in de supermarkt, tijdens het koken en soms zelfs tijdens het luisteren naar iemand anders.
Weet je nog hoe je misschien zelf als kind vroeger zong over alles wat je overkwam? Gewoon, spontaan?


Tegenwoordig hebben we van zingen iets heel superieurs gemaakt. Gek eigenlijk want bij andere dingen doen we dat niet. Hou je van voetbal? Dan vinden we het allemaal leuk als een groep buiten staat te voetballen, of je nou een profvoetballer bent of niet.
Maar klink je niet zoals Adele? Nou, dan kan je maar beter je mond houden.

Vind jij zingen super leuk maar spannend? Zou je wel eens meer techniek willen leren maar weet je niet waar te beginnen? Of is zingen helemaal niet leuk meer omdat iemand misschien een opmerking heeft gemaakt? Vind je misschien zelf dat je vals zingt?
We laten ons beïnvloeden door de stemmen in ons hoofd, ontstaan door de opmerkingen van anderen of onze eigen (ongewenste) kritische blik. Maar de enige manier om beter te worden is door het te doen! Maar dan moet het wel leuk zijn.
 
Mijn zangworkshop is speciaal voor jou! Speciaal voor iedereen die misschien wel eens gehoord heeft ‘Oh jij kan echt niet zingen’, of ‘Zing jij vooral maar onder de douche’.

Mijn zangworkshop is voor iedereen die van zingen houdt, of wil gaan houden: 

- Voor iedereen die misschien wel bij een koor/vereniging zou willen maar niet durft
- Voor iedereen die een keer lekker los wil gaan op karaoke avond
- Voor iedereen die zich niet langer wil schamen tijdens het meezingen met de radio
- Voor iedereen die al jaren benieuwd is naar de (basis) techniek.


Kortom voor iedereen die benieuwd is naar zijn eigen of haar stem.

Door middel van opdrachten, oefeningen en techniek gaan we lekker aan de slag. Het belangrijkste hierbij is positiviteit, veiligheid en vertrouwen!

Zin om te zingen? Meld je aan! Ik zou het mega leuk vinden je te zien! 

bottom of page